0:00 / 0:00

Imke De Hert

Junior IT-er

Health Solutions | Belgium


Apply nowCTG Health Solutions is, voor haar opleidingstraject tot Medical Software Integrator, op zoek naar een junior IT-er.

Wij geloven dat ICT een effectieve meerwaarde kan betekenen voor de gezondheidssector en mensenlevens kan redden

Jij krijgt de kans om samen met je coach je carrière binnen CTG Health Solutions verder uit te bouwen.

Functieomschrijving

Je start met een uitgebreid opleidingstraject waarbij we je eerst onderdompelen in de wereld van het elektronisch patiëntendossier (EPD).

Vervolgens word je ingewijd in het bouwen van pakket overschrijdende businesslogica en leren we jou d.m.v. HL7, NextGen Connect, ETL, SQL, Javascript en Java, medische softwarepakketten met elkaar te connecteren.

Na je opleiding ga je aan de slag als Medical Software Integrator en ben je verantwoordelijk voor een vlotte berichtenuitwisseling tussen de diverse medische softwaresystemen in de ziekenhuizen.

Je ontwikkelt in overleg met het IT-departement van het ziekenhuis en de verschillende softwareleveranciers koppelingssystemen op basis van HL7 syntax.

Een naadloze berichtintegratie in de gezondheidszorg is je doelstelling.

Profiel

Je hebt een Bachelor IT of een eerste ervaring met ETL, SQL, JavaScript en object georiënteerd programmeren in Java/.NET. Kennis van HL7, Mirth/NextGen Connect is een pluspunt.

Je communiceert vlot, bent analytisch ingesteld, leergierig en in staat om snel verbanden te leggen.

Je werkt voornamelijk vanuit ons hoofdkantoor in Diegem, een occasionele verplaatsing naar onze klanten in de regio’s Brussel, Gent en Antwerpen is haalbaar voor jou.

Wij bieden je

Een boeiende en uitdagende job binnen een bedrijf dat reeds jaren genomineerd is tot één van de "Beste Werkgevers België".

Een aantrekkelijk salarispakket inclusief een bedrijfswagen, maaltijdvergoeding, representatievergoeding, groepsverzekering en 34 vakantiedagen.

Een bedrijfscultuur gekenmerkt door een uitzonderlijke zorg voor onze medewerkers.Apply now

Other relevant openings for you

Spontaneous Application

Haven’t quite found what you are looking for? Then apply spontaneously and leave your details with us. We look forward to hearing from you.


Apply now
Share

Copyright © 2019 by Computer Task Group, Inc. All rights reserved.
Cookie Policy | Sitemap | Privacy & Security