0:00 / 0:00

Laura Brusselaers

Master in de gezondheidszorg/Bachelors Verpleegkunde met interesse in IT

Health Solutions | Belgium


Apply nowCTG Health Solutions is voor diverse implementatieprojecten bij haar klanten op zoek naar Masters in de gezondheidszorg om te starten als Junior Medical Software Consultants.

Wij geloven dat ICT een effectieve meerwaarde kan betekenen voor de gezondheidssector en mensenlevens kan redden.

Het unieke karakter van onze organisatie wordt gevormd door onze consultants. Zij hebben een uitzonderlijke mix van ervaring en kennis in zowel de ICT als de healthcare sector.

Functieomschrijving

Tijdens je inloopperiode dompelen onze ervaren consultants je onder in de wereld van het elektronisch patiëntendossier (EPD).

Als junior Medical Software Consultant werk je mee aan een vlotte implementatie van het EPD in de ziekenhuizen. Het eerste project zal allicht regio West-Vlaanderen zijn.

Samen met de zorgprofessionals van de klant analyseer je hun werkprocessen, bepaal je hun bijkomende behoeften en geef je advies over de manier waarop dit in de software kan worden voorzien.

Je helpt mee met de configuratie van de software op basis van de noden van de klant en werkt samen met de zorgprofessionals, de applicatiebeheerders, het IT-departement van het ziekenhuis en de leverancier van het softwarepakket aan een geïntegreerde oplossing.

Afhankelijk van het project leid je de eindgebruikers (artsen & verpleegkundigen) op.

Profiel

Je hebt de opleiding Management en Beleid van de Gezondheidszorg succesvol afgerond en een goed inzicht in de dagelijkse praktijk en de werkprocessen van een ziekenhuis.

Je hebt een eerste ervaring met EPD software (Primuz, Xperthis, Chipsoft, KWS, Siemens, Alert, EPIC, …) of andere ziekenhuistoepassingen vormt een belangrijke meerwaarde.

Je communiceert vlot (zowel face to face als in groep) en past je snel aan in een nieuwe werkomgeving.

Je bent vlot in zowel het Nederlands als het Frans.

Je dagelijks verplaatsen naar onze klanten in de regio’s Brussel en Gent of Antwerpen is voor jou qua reistijd perfect doenbaar.

Wij bieden je

Een boeiende en uitdagende job binnen een bedrijf dat reeds jaren genomineerd is tot één van de "Beste Werkgevers België".

Een aantrekkelijk salarispakket inclusief een bedrijfswagen, maaltijdvergoeding, representatievergoeding, groepsverzekering en 34 vakantiedagen.

Een bedrijfscultuur gekenmerkt door een uitzonderlijke zorg voor onze medewerkers.

Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerk in functie van je rol of project.

Enthousiast over onze vacature?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar jobs.be@ctg.com.

Jij krijgt van ons binnen de week feedback over je kandidatuur.Apply now

Other relevant openings for you

Spontaneous Application

Haven’t quite found what you are looking for? Then apply spontaneously and leave your details with us. We look forward to hearing from you.


Apply now
Share

Copyright © 2019 by Computer Task Group, Inc. All rights reserved.
Cookie Policy | Sitemap | Privacy & Security