0:00 / 0:00

Eddy Simons

Medical Software Integrator

Health Solutions | Belgium


Apply nowCTG Health Solutions is voor de implementatieprojecten bij klanten op zoek naar bijkomende enthousiaste Medical Software Integrators.

Wij zijn een healthcare systeem integrator en bieden een complete set aan ICT gerelateerde diensten aan onze klanten om hun business processen te optimaliseren.

Het unieke karakter van onze organisatie wordt gevormd door onze consultants, zij hebben een uitzonderlijke mix van ervaring en kennis in zowel de ICT als de healthcare sector.

Functieomschrijving

Tijdens je inloopperiode van 2 maanden dompelen onze ervaren consultants je onder in de wereld van het koppelen van medische systemen.

Als Medical Software Integrator zorg je voor een vlotte berichtuitwisseling tussen het elektronisch patiëntendossier (EPD) en tal van deelsystemen in een ziekenhuis.

Samen met de Medical Software Consultants, die zich meer focussen op de business flows, terwijl jij de technische aspecten voor je rekening neemt, creëren jullie tool overschrijdende business logica.

Je stelt berichten samen op basis van HL7 syntax, in overleg met de leveranciers van de verschillende deelsystemen en het IT-departement van het ziekenhuis om zo te komen tot een geïntegreerde oplossing.

Het platform dat je zal gebruiken voor het maken van de koppelingen is NextGen Connect (voorheen Mirth Connect). Deze oplossing is ontworpen voor naadloze berichtintegratie in de gezondheidszorg en is eenvoudig te configureren.

Naast het bouwen van koppelingen, sta je met je collega’s in voor de datamigratie van de huidige systemen naar het nieuwe EPD.

Profiel

Ervaring in Java, Java script, ETL en SQL statements vormen de basis

Kennis van standaarden in de medische wereld als Medical Imaging, DICOM, PACS systemen, LIS, Medicatie beheer toepassingen, …is een pluspunt.

HL7, de internationale standaard voor elektronische uitwisseling van medische, financiële en administratieve gegevens tussen zorginformatiesystemen is je niet onbekend of zou je graag onder de knie krijgen.

Wij bieden je

Een boeiende en uitdagende job met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden in een tof en hecht team.

Een aantrekkelijk salarispakket inclusief bedrijfswagen, verzekeringspakket, maaltijd- en representatievergoeding.

Overtuigd dat deze rol iets voor jou is?

Bezorg ons dan zo snel mogelijk je CV en motivatiebrief.Apply now

Other relevant openings for you

Spontaneous Application

Haven’t quite found what you are looking for? Then apply spontaneously and leave your details with us. We look forward to hearing from you.


Apply now
Share

Copyright © 2019 by Computer Task Group, Inc. All rights reserved.
Sitemap | Privacy & Security

Hey there! We and our partner Wonderkind use cookies on this website.
By using our website, you agree to our cookie policy. If you want to know more about our policy, you can read all the relevant information here.