0:00 / 0:00

Eddy Simons

Medical Software Integrator

Health Solutions | Belgium


Apply nowCTG Health Solutions is, voor diverse implementatie- en integratieprojecten in de gezondheidssector, op zoek naar een Medical Software Integrator (vast in dienst of freelance).

Wij geloven dat ICT een effectieve meerwaarde kan betekenen voor de gezondheidssector en mensenlevens kan redden.

Het unieke karakter van onze organisatie wordt gevormd door onze consultants. Zij hebben een uitzonderlijke mix van ervaring in en kennis van zowel ICT als de ziekenhuissector.

Functieomschrijving

Als Medical Software Integrator zorg je tijdens onze projecten voor een vlotte berichtenuitwisseling tussen de diverse medische softwaresystemen.

Samen met onze klanten bouw je pakketoverschrijdende businesslogica.

Je ontwikkelt in overleg met het IT-departement van onze klant en de verschillende softwareleveranciers koppelingssystemen op basis van HL7 syntax.

Een naadloze berichtintegratie in de gezondheidszorg is je doelstelling.

Profiel

Je hebt ervaring met objectgeoriënteerd programmeren in bijvoorbeeld Java/.NET, ETL en SQL en wil deze graag verder uitbouwen. Idealiter heb je een diploma Bachelor IT of gelijkwaardig door ervaring.

Affiniteit met de gezondheidssector en voorkennis van HL7, Mirth/NextGen Connect is een must.

Je communiceert vlot (zowel face to face als in groep) en past je snel aan in een nieuwe werkomgeving.

Je dagelijks verplaatsen naar ons kantoor in Diegem of naar onze klanten in de regio’s Brussel en Gent of Antwerpen is voor jou qua reistijd perfect doenbaar.

Wij bieden je

Een boeiende en uitdagende job binnen een bedrijf dat reeds jaren genomineerd is tot één van de "Beste Werkgevers België".

Een aantrekkelijk salarispakket inclusief een bedrijfswagen, maaltijdvergoeding, representatievergoeding, groepsverzekering en 34 vakantiedagen.

Een bedrijfscultuur gekenmerkt door een uitzonderlijke zorg voor onze medewerkers.Apply now

Other relevant openings for you

Spontaneous Application

Haven’t quite found what you are looking for? Then apply spontaneously and leave your details with us. We look forward to hearing from you.


Apply now
Share

Copyright © 2019 by Computer Task Group, Inc. All rights reserved.
Cookie Policy | Sitemap | Privacy & Security