0:00 / 0:00

Eddy Simons

Project Manager Implementatie Elektronisch Patiënten Dossier

Health Solutions | Belgium


Apply nowCTG Health Solutions is voor de diverse implementatieprojecten in de ziekenhuizen in de regio’s Oost- en West-Vlaanderen op zoek naar bijkomende enthousiaste Project Managers.

Wij zijn een healthcare systeem integrator en beschikken over een complete set aan ICT gerelateerde diensten waarmee we onze klanten hun business processen op een vlotte manier optimaliseren.

Het unieke karakter van onze organisatie wordt gevormd door onze consultants, zij hebben een uitzonderlijke mix van ervaring en kennis in zowel de ICT als de healthcare sector.

Functiebeschrijving

Voor onze nieuwe implementatieprojecten definieer je de scope, maak je het projectplan op en stel je, in overleg met de verschillende betrokken partijen, een adequaat projectteam samen.

Eenmaal het project van start gaat neem je de dagdagelijkse leiding van het project voor je rekening waarbij je de planning, het budget en de kwaliteit van het geleverde werk bewaakt en actief deelneemt aan de project meetings.

Je presenteert en rapporteert helder en gestructureerd de voortgang van het project, motiveert en stuurt je team en onderhoudt goede relaties met de klant en andere interne/externe projectbetrokkenen.

Je rapporteert aan de Managing Director Health Solutions.

Profiel

Je bent een ervaren project manager en hebt inzicht in de dagelijkse praktijk en de werkprocessen van een ziekenhuis.

Idealiter heb je reeds meegewerkt aan software implementatietrajecten in een ziekenhuis en ken je de werking van een EPD software (Xperthis, Chipsoft, KWS, Siemens, Alert, EPIC, …) of andere ziekenhuistoepassingen.

Je bent een vlotte, dynamische maar ook diplomatische gesprekspartner voor zowel de verschillende gebruikers van het EPD binnen het ziekenhuis (artsen, verplegers, bedienden) als voor de beslissingsnemers op C-level.

Zowel de ziekenhuizen in de regio’s Oost- en West-Vlaanderen als de collega’s op ons hoofdkantoor in Diegem zijn voor jou vlot bereikbaar.

Wij bieden je...

Een boeiende en uitdagende job met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden in een tof en hecht team.

Een aantrekkelijk salarispakket inclusief bedrijfswagen, verzekeringspakket, maaltijd- en representatievergoeding.

Interesse?

Bezorg ons dan je CV en motivatiebrief.

Apply now

Other relevant openings for you

Spontaneous Application

Haven’t quite found what you are looking for? Then apply spontaneously and leave your details with us. We look forward to hearing from you.


Apply now
Share

Copyright © 2019 by Computer Task Group, Inc. All rights reserved.
Sitemap | Privacy & Security

Hey there! We and our partner Wonderkind use cookies on this website.
By using our website, you agree to our cookie policy. If you want to know more about our policy, you can read all the relevant information here.