Tinne Van Dyck

Test Engineer

Software Testing | Belgium


Apply nowAl een tijdje aan de slag als Test Engineer en aan het uitkijken naar een nieuwe uitdaging?
Kom eens praten met CTG!

CTG is marktleider in software testing en wij zijn continu op zoek naar consultants die hun carrière bij ons verder willen uitbouwen.

Wij geloven in het opleveren van kwaliteitsvolle en betrouwbare software voor onze klanten en geven jou daarbij alle kansen om je carrière binnen software testing verder uit te bouwen.

Je persoonlijke carrièrecoach ondersteunt en begeleidt je in je groei en kiest samen met jou de meest geschikte opleidingen uit onze CTG Academy.

Functieomschrijving

Tijdens de testprojecten bij onze klanten sta je in voor het uitvoeren van systeem-, integratie-, en acceptatietesten voor onder andere web, mobile en cloud applicaties en ERP-pakketten.

Bij de start van het project verdiep je je in de documentatie, requirements en user stories van de klant en helpt mee aan de opbouw van het testplan. Je past testtechnieken toe om deze te vertalen naar concrete testcases, documenteert deze in de Test Management Tool, voert de software tests uit en rapporteert over het resultaat.

Na aanpassingen door het development team hertest je de applicatie.
Je bent ook verantwoordelijk voor sanity- en regressietesten.

Je overlegt met het team en volgt defects op tijdens meetings met het test- & development team.

Samen met je carrièrecoach bouw je aan je carrière als Software Test Engineer.

Profiel

Je hebt minstens één jaar ervaring als software tester in een waterfall of agile omgeving en kan vlot overweg met Test Tools zoals Micro Focus ALM Octane, MS Test Manager, Azure DevOps, Jira, X-Ray.

Je kan je takenpakket zelfstandig opnemen, maar stemt regelmatig af met je collega’s, het development team en de business.

Als vlotte communicator kan je je boodschap aan elk publiek diplomatisch overbrengen in het Engels en het Nederlands of het Frans. Daarnaast pas je je gemakkelijk aan in veranderende werkomgeving.

Je hebt een rijbewijs en je dagelijks verplaatsen naar onze klanten in de regio’s Brussel, Antwerpen of Gent of naar ons kantoor in Diegem is voor jou qua reistijd perfect doenbaar.

Wij bieden je

Een boeiende en uitdagende job binnen een bedrijf dat reeds jaren genomineerd is tot één van de "Beste Werkgevers België".

Een aantrekkelijk salarispakket inclusief een bedrijfswagen, maaltijdvergoeding, representatievergoeding, groepsverzekering en 34 vakantiedagen.

Een bedrijfscultuur gekenmerkt door een uitzonderlijke zorg voor onze medewerkers.Apply now

Other relevant openings for you

Spontaneous Application

Haven’t quite found what you are looking for? Then apply spontaneously and leave your details with us. We look forward to hearing from you.


Apply now
Share

Copyright © 2019 by Computer Task Group, Inc. All rights reserved.
Cookie Policy | Sitemap | Privacy & Security