Eddy Simons

Account Manager Finance

| Belgique


Postuler maintenantCTG België is voor de versterking van het salesteam op zoek naar een Account Manager voor de financiële sector.

CTG is een IT services & solutions organisatie en we zijn gespecialiseerd in het aanbieden van IT-oplossingen op vlak van Software Development, Software Testing, IT Service Management, Regulatory Compliance en Health Solutions.

Functieomschrijving

Als Account Manager onderhoud je een bestaande klantenportefeuille en ga je actief op zoek naar nieuwe potentiële klanten in de financiële sector. Je focust je voornamelijk op banken en Verzekeringsmaatschappijen.

Je beheert de volledige salescyclus: projectidentificatie, voorbereiding & presentatie van proposals, beantwoorden van openbare aanbestedingen, contractonderhandeling, ...

De planning van je salesacties om je objectieven te bereiken organiseer je zelfstandig.

Je rapporteert aan de Sales Director van CTG België.

Profiel

Je bent commercieel ingesteld en hebt een eerste ervaring met zowel het verkopen van IT-oplossingen als het detacheren van IT-consultants in de financiële sector.

Je houdt ervan om met je klanten langetermijnrelaties op te bouwen maar deinst ook niet terug voor actieve prospectie.

Daarnaast beschik je over uitstekende communicatievaardigheden in het Nederlands, Engels en Frans.

Dagelijkse verplaatsingen naar onze klanten in de regio’s Brussel, Gent en Antwerpen is voor jou qua reistijd perfect doenbaar.

Wij bieden je

Een boeiende en uitdagende job binnen een bedrijf dat reeds jaren genomineerd is tot één van de "Beste Werkgevers België".

Een aantrekkelijk salarispakket waaronder een brutosalaris, bonusregeling, bedrijfswagen, representatievergoeding, 34 vakantiedagen, maaltijdvergoeding en een groepsverzekering.

Een bedrijfscultuur gekenmerkt door een uitzonderlijke zorg voor onze medewerkers.

Enthousiast over onze vacature?

Bezorg ons vandaag nog je CV en motivatiebrief.

Je krijgt van ons binnen de week feedback over je kandidatuur.

Postuler maintenant

Autres offres d'emploi pertinentes pour vous

Candidature Spontanée

Vous n’avez pas trouvé ce que vous cherchiez ? Envoyez-nous votre candidature spontanée. Nous aspirons à vous connaître un peu mieux !Postuler maintenant
Share

Copyright © 2019 de Computer Task Group, Inc. Tous droits réservés.
Cookie Policy | Sitemap | Privacy & Security