0:00 / 0:00

Tinne Van Dyck

Bachelors en Masters met interesse in IT

Software Testing | Belgique


Postuler maintenantCTG België is op zoek naar enthousiaste en gedreven Young Potentials die in de IT-sector willen stappen, daarom organiseren we op 3 mei een intensieve opleiding tot Test Engineer.

Software testing is een boeiend beroep en biedt tal van doorgroeimogelijkheden. CTG geeft jou de kans om via onze opleiding in de IT-sector aan de slag te gaan!

Wij organiseren een 4-weken durende interactieve opleiding waarin we je klaarstomen voor je eerste project in Brussel, Antwerpen of Gent

Onze opleiding bereidt je voor om als software tester aan de slag te gaan en jouw persoonlijke carrière coach ondersteunt je in je verdere groei.

Functieomschrijving

Na je opleiding start je als software tester bij een van onze klanten. Daar speel je een sleutelrol binnen het development proces en kom je in aanraking met de verschillende afdelingen binnen IT en de business.

Je vertaalt de functionele analyse naar een testplan en concrete testscenario’s en voert software tests uit op web, mobile en cloud applicaties.

Verder documenteer je de defects die je vindt in een Test Management tool en bespreek je deze met het development team.

Je hertest de oplossing die de developer aanreikt, daarna test je de impact van die oplossing op de software.


Profiel

Ben je een recent afgestudeerde bachelor of master in een economische richting, die analytisch is ingesteld, oog heeft voor details, nauwgezet en gestructureerd werkt? Dan heb je alvast het juiste DNA om in aanmerking te komen voor onze vacature.

Betekent IT voor jou meer dan surfen op het internet en heb je al enige IT- kennis opgebouwd en heb je interesse om je hierin verder te verdiepen dan heb je de juiste technische achtergrond om een goede tester te kunnen zijn.

Communiceer je vlot, pas je je snel aan in een nieuwe werkomgeving en ben je voldoende flexibel qua werklocatie? Dan heb je voldoende consultancy-bloed door je aders stromen om als software tester op projecten bij onze klanten aan de slag te kunnen EN heb je alle troeven in huis om onze opleiding tot Software Tester te kunnen aanvatten.

Onze eerstvolgende opleiding start op 3 mei 2021.


Wij bieden je...

Boeiende uitdagingen binnen een bedrijf dat reeds jaren genomineerd is tot één van de "Beste Werkgevers België"

Een motiverend flexibel verloningspakket inclusief een bedrijfswagen, maaltijdvergoeding, representatievergoeding, groepsverzekering en 34 vakantiedagen

Een bedrijfscultuur gekenmerkt door een open communicatie en uitzonderlijke zorg voor onze medewerkers

Interesse in ons opleidingstraject?

Stuur ons dan zo snel mogelijk je CV en motivatiebrief naar jobs.be@ctg.com.Postuler maintenant

Autres offres d'emploi pertinentes pour vous

Candidature Spontanée

Vous n’avez pas trouvé ce que vous cherchiez ? Envoyez-nous votre candidature spontanée. Nous aspirons à vous connaître un peu mieux !Postuler maintenant
Share

Copyright © 2019 de Computer Task Group, Inc. Tous droits réservés.
Cookie Policy | Sitemap | Privacy & Security