0:00 / 0:00

Eddy Simons

Medical Software Consultant

Health Solutions | Belgique


Postuler maintenantCTG Health Solutions is voor de implementatieprojecten bij haar klanten op zoek naar bijkomende enthousiaste Medical Software Consultants.

Wij zijn een healthcare systeem integrator en beschikken over een complete set aan ICT gerelateerde diensten waarmee we onze klanten hun business processen op een vlotte manier optimaliseren.

Het unieke karakter van onze organisatie wordt gevormd door onze consultants, zij hebben een uitzonderlijke mix van ervaring en kennis in zowel de ICT als de healthcare sector.

Functieomschrijving

Tijdens je inloopperiode van 2 maanden dompelen onze ervaren consultants je onder in de wereld van het elektronisch patiëntendossier (EPD).

Als Medical Software Consultant zorg je voor een vlotte implementatie van het EPD in de ziekenhuizen.

Samen met de zorgprofessionals van de klant analyseer je hun werkprocessen, bepaal je hun bijkomende behoeften en geef je advies over de manier waarop dit in de software kan worden voorzien.

Je configureert de software op basis van de noden van de klant en werkt samen met de zorgprofessionals, de applicatiebeheerders, het IT-departement van het ziekenhuis en de leverancier van het softwarepakket aan een geïntegreerde oplossing.

Je leidt de eindgebruikers (artsen & verpleegkundigen) op en begeleidt de klant tijdens de opstartfase.

Profiel

Inzicht in de dagelijkse praktijk en de werkprocessen van een ziekenhuis vormt de basis om deze rol vlot te kunnen invullen. Je kan deze inzichten reeds hebben opgedaan tijdens je opleiding Management en Beleid van de Gezondheidszorg of door ervaring in een ziekenhuis.

Heb je daarenboven reeds ervaring met EPD software (Xperthis, Chipsoft, KWS, Siemens, Alert, EPIC, …) of andere ziekenhuistoepassingen dan zal je sneller ingewerkt geraken.

Heb je naast je ziekenhuiskennis ook ervaring met implementatietrajecten, beschik je over een gezonde dosis menselijk inzicht, ben je in staat om actief naar mensen te luisteren, hen te motiveren en te overtuigen, dan is deze rol je op het lijf geschreven.

Wij bieden je

Een boeiende en uitdagende job met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden in een tof en hecht team.

Een aantrekkelijk salarispakket inclusief bedrijfswagen, verzekeringspakket, maaltijd- en representatievergoedingPostuler maintenant

Autres offres d'emploi pertinentes pour vous

Candidature Spontanée

Vous n’avez pas trouvé ce que vous cherchiez ? Envoyez-nous votre candidature spontanée. Nous aspirons à vous connaître un peu mieux !Postuler maintenant
Share

Copyright © 2019 de Computer Task Group, Inc. Tous droits réservés.
Sitemap | Privacy & Security

Hey there! We and our partner Wonderkind use cookies on this website.
By using our website, you agree to our cookie policy. If you want to know more about our policy, you can read all the relevant information here.